Στέφανος Σηφάκης: ο ιδιοκτήτης της εταιρείας grelia

83

Ο Ιδιοκτήτης της Εταιρείας grelia  κο Στέφανος Σηφάκης  παραχώρησε συνέντευξη στο «endospolis» και μίλησε για την εταιρεία του, τα σχέδια του,  καθώς και την επιτακτική ανάγκη να εκμεταλλευτούμε σωστά την «κρητική γη».

Eρώτ.: Πείτε μας δυο λόγια για την εταιρία σας.

 Απάντ. Η  grelia  είναι μια εταιρεία  πέντε  ετών με κρητικά παραδοσιακά  προϊόντα  υψηλής ποιότητας. Απευθυνόμαστε σε πελάτες από όλο τον κόσμο που αναζητούν κάτι ιδιαίτερο , διαφορετικό  και υψηλών προδιαγραφών .Στόχος της εταιρείας είναι η εξωστρέφεια και η ανάπτυξη της εταιρείας σε όλες και περισσότερες αγορές του εξωτερικού.

Ερώτ.: Γιατί επιλέξατε το όνομα «GRELIA»; Τι το διαφορετικό θα βρει ο καταναλωτής στα προϊόντα σας;

Απάντ.:Το όνομα grelia αποτελείται από το gr που  είναι συντομογραφία της Ελλάδας στα λατινικά και την ελιά, σήμα κατατεθέν της Κρήτης.Aναφορικά με το διαφορετικό: καινοτόμες ιδέες, πλήρης γευσιγνωσία στα καταστήματα grelia και πολύ ιδιαίτερες και υψηλά ποιοτικές γεύσεις. Επίσης ο καταναλωτής θα βρει ξεχωριστές συσκευασίες και πιστοποιημένα προϊόντα συνοδευόμενα πάντοτε από τις αναλύσεις τους.

Ερώτ.: Που αλλού θα βρούμε τα προϊόντα grelia ;

Απάντ .:Θα τα βρείτε σε καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων σε όλη την Ελλάδα και στις δέκα χώρες όπου εξάγονται.

Ερώτ.:  Ξέρουμε ότι έχετε πολλούς συνεργάτες τόσο στην Κρήτη όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Έχετε συμμετάσχει σε αρκετές εκθέσεις. Θα μπορούσατε να μας πείτε κάτι για αυτές;

Απαντ.: Πράγματι οι Εκθέσεις βοηθούν πολύ μια επιχείρηση να συστηθεί εφόσον είναι νέα και να παρουσιάζει κάθε χρόνο τα  προϊόντα  της στους υποψήφιους συνεργάτες της. Υπάρχουν πάρα πολλές Εκθέσεις οι οποίες αφορούν το κομμάτι των παραδοσιακών προϊόντων και θα πρέπει ο επιχειρηματίας πριν αποφασίσει σε ποιες Εκθέσεις θα λάβει μέρος ,να ξέρει που ακριβώς στοχεύει.

Ερώτ.: Μιλήστε μας λίγο για την κρητική γη και τις δυνατότητες που προσφέρει. Ποιά είναι τα νέα προϊόντα και οι εκπλήξεις που επιφυλάσσεται για το Κρητικό κοινό;

Απάντ:.Η Κρήτη  είναι ένας ευλογημένος τόπος που δίνει αμέτρητες δυνατότητες σε όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν με την παραγωγική διαδικασία, την τυποποίηση και το εμπόριο των αγαθών της.

Δυστυχώς την έχουμε παραμελήσει , δεν της έχουμε δώσει τη σημασία και την προσοχή που της αξίζει, με αποτέλεσμα να μην έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα που θα μπορούσαμε να έχουμε και προπάντων να μην έχουμε τα εφόδια που υποτίθεται μας έχουν δοθεί, για να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε αναποδιά. Η γη μας πρέπει να καθαριστεί και θα πρέπει να επανεξετάσουμε τους τρόπους που θα την εκμεταλλευτούμε σωστά.

Τα νέα προϊόντα και οι εκπλήξεις που ετοιμάζει η εταιρεία θα κυμαίνονται στα ίδια ποιοτικά στάνταρ και θα  αποτελούν πρόκληση για τον κάθε συνεργάτη και τον κάθε ουρανίσκο!

 

Ακολουθήστε το Entospolis στο Facebook