Ο καιρός σήμερα…

Σχετικά καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο με κρύο κυρίως στα βόρεια. Έτσι, λίγες τοπικές βροχές αναμένονται την Τετάρτη και την Πέμπτη στα ανατολικά και νότια, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε τοπικές νεφώσεις. Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι καλός σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά βοριάδες με ένταση ως 5 με 6 και την Τετάρτη τοπικά 7 μποφόρ. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τετάρτη και άνοδο την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 0 έως 11 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 5 έως 11 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών, άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 2 έως 18 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο, συννεφιά με τοπικές βροχές. Ο υδράργυρος από 2 έως 17 βαθμούς.
Στα Κύθηρα, συννεφιά και θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές στη βόρεια Κρήτη, βοριάδες 5 με 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 12 έως 16 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα πρόσκαιρα αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές. Ο υδράργυρος από 5 έως 15 βαθμούς.
Στην Αττική, παροδικά αυξημένες νεφώσεις, βορειοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.