«Χρυσός» o Αλεξανδράκης στo Πανελλήνιο πρωτάθλημα Pro Jiu Jitsu

Σημαντική διάκριση για το σύλλογο πολεμικών τεχνών Human Chess στο πρωτάθλημα Greece National Pro Jiu-Jitsu, τους προκριματικούς αγώνες για το παγκόσμιο πρωτάθλημα  Abu Dhabi World BJJ Pro, το οποίο διεξήχθη την Κυριακή 30 Οκτωβρίου  2016, στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης Άνω Λιοσίων, στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο αθλητής και προπονητής του συλλόγου μας Ιωάννης Αλεξανδράκης, κατέκτησε την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) στη μωβ ζώνη στη κατηγορία -77 κιλών μετά από 2 αγώνες, όλοι νικηφόροι με υποταγή. Κατέκτησε επίσης τη 2η θέση  (ασημένιο μετάλλιο και 1ος ανάμεσα στους Έλληνες) στην Open κατηγορία (ανεξαρτήτων κιλών), μετά από 3 νίκες με υποταγή έναντι των αντιπάλων του. Επιπλέον, μεγάλη προσπάθεια κατέβαλαν και οι αθλητές Πετρόπουλος Δημήτρης , Λέκκας Στράτος, Λεωνίδας Παυλάκος, και οι αθλητές από το Ρέθυμνο Vladislav Khirkovskiy, Γιώργος Μαριανάκης, Νικος Τσιφούτης, Γιάννης Μενιουδάκης και Σωτήρης Τζατζάκης (σε λευκές και μπλε ζώνες).

Όπως αναφέρει το δελτίο: ”Μετά από πολύ προσπάθεια και αφοσίωση σε αυτό που αγαπάμε είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε και παίρνουμε μέρος σε μεγάλου επιπέδου διοργανώσεις, αναδεικνύοντας τον αθλητισμό και την προσπάθεια που γίνεται στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη. Οι συμμετοχές αυτές δίνουν κίνητρο στους μικρούς μαθητές της σχολή μας, στο τμήμα ανηλίκων που διοργανώνει η σχολή μας και προετοιμάζει τους πρωταθλητές του μέλλοντος.”

«Χρυσός» o Αλεξανδράκης στo Πανελλήνιο πρωτάθλημα Pro Jiu Jitsu