Ποίος ήταν τελικά ο υπερτυχερός του Τζόκερ;

Τζόκερ: Με 3 ευρώ και τυχαίους αριθμούς έπιασε το τζακ ποτ

Με τυχαίους αριθμούς, 3 ευρώ και αρκετή τύχη, τίναξε το Τζόκερ στον… αέρα. Πόνταρε στο τζόκερ 3 ευρώ και συνέτριψε το νόμο των πιθανοτήτων. Τα σενάρια για την ταυτότητα του νικητή διαδέχονται το ένα το άλλο.

Στην κλήρωση Τζόκερ της περασμένης Πέμπτης σταμάτησε το μεγάλο σερί Τζακ Ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ. Αυτή τη φορά βρέθηκε νικητής στην πρώτη κατηγορία του τζόκερ που έγινε εκατομμυριούχος. Έγινε πλουσιότερος κατά 13,8 εκ. ευρώ. Συγκεκριμένα, το μοναδικό δελτίο που βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη διαλογή της 1756ης κλήρωσης του τζόκερ μετά από 15 συνεχόμενα τζακ ποτ, συμπληρώθηκε στον Εύοσμο.

Το δελτίο που έγραψε ιστορία ήταν μία απλή συμμετοχή, στο πρακτορείο του Παναγιώτη Παπατζιλάκη στην Αριστοτέλους 26 και Ρήγα Φεραίου στον Εύοσμο. Στη Θεσσαλονίκη παίχτηκαν επίσης δύο ακόμη τυχερά δελτία, από τα συνολικά εννέα που έχουν 5 επιτυχίες. Ο υπερτυχερός πράκτορας πήγε νωρίς το πρωί στη δουλειά και φυσικά δέχεται από όλους τις ίδιες ερωτήσεις. Αν γνωρίζει την ταυτότητα του νικητή και αν εκείνος έχει επικοινωνήσει μαζί του. Όπως όμως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις οι απαντήσεις είναι αρνητικές. Ο μεγάλος νικητής έριξε ένα δελτίο με 3 ευρώ, με τυχαία επιλογή και τίναξε τη μπάνκα στον αέρα. Δείτε τι λέει ο τυχερός πράκτορας…