Νέα ταινία στην Κρήτη απο τον Παντελή Βούλγαρη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: Απο τη ταινία “Νύφες” του καταξιωμένου σκηνοθέτη Π. Βούλγαρη

Για μια ακόμη φορά, τα τοπία και οι ομορφιές του νησιού μας εμπνέουν έναν Έλληνα σκηνοθέτη προκειμένου να επιλέξει την Κρήτη για τα γυρίσματα της ταινίας του. Έτσι, μετά το Γιάννη Σμαραγδή τη σκυτάλη παίρνει και πάλι ο πολυβραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης – σεναριογράφος Παντελής Βούλγαρης με τους παραδείσους της Κρήτης να μεταφέρονται ξανά στη μεγάλη οθόνη.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συναντήθηκε στην ΠΕ Χανίων με τον σκηνοθέτη ο οποίος βρέθηκε στην Κρήτη συμμετέχοντας  στο 4ο επιτυχημένο Φεστιβάλ κινηματογράφου Χανίων.

144732-voulgaris1Στη φωτογραφία ο πολυβραβευμένος δημιουργός Παντελής Βούλγαρης

Ο σκηνοθέτης των επιτυχιών με διεθνή απήχηση συζήτησε με τον κ. Αρναουτάκη θέματα που σχετίζονται με τον Κινηματογράφο, την τέχνη, τον Πολιτισμό. Ο Περιφερειάρχης, αναφέρθηκε στην σημαντικότητα του ρόλου του κινηματογράφου, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια επενδύει στην Τέχνη, στο Πολιτισμό, και συνεργάζεται με όλους τους φορείς.

Στην συνάντηση στην ΠΕ Χανίων ήταν παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Παναγιώτης Σημανδηράκης, η σύζυγος του σκηνοθέτη συγγραφέας Ιωάννα Καρυστιάνη, ο Διεθυντής του Φεστιβάλ κινηματογράφου Χανίων Μαθιός Φραντζεσκάκης, και ο παραγωγός Γιάννης Ιακωβίδης.