Αγαπημένο τραγούδι του Μ. Ρακιντζή από το 1987 μεταμορφώθηκε σε διεθνές hit του 2016

Γυρνώντας μερικά χρόνια πίσω εκεί στο 1987, ο Μιχάλης Ρακιντζής κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Μωρό μου φάλτσο». Ένα από τα κομμάτια του δίσκου που ξεχώρισαν και όλοι τραγουδάμε ακόμα και σήμερα ήταν το «Δεν Πιστεύω», όπου  στα φωνητικά συναντάμε την Ελένη Δήμου. Το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν ένα από τα πλέον επιτυχημένα της καριέρας του Ρακιντζή αλλά και ένα από τα πιο πρωτοπόρα, καθώς συνδύαζε με εξαιρετικό τρόπο στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής του στυλ των Depeche Mode αλλά και ανατολίτικες μελωδίες. Ήταν μάλιστα τόσο δημοφιλές που ο ρυθμός του χρησιμοποιήθηκε μέχρι και σε σύνθημα των οπαδών της ΑΕΚ.

Σήμερα 2016, το «Δεν Πιστεύω» ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα, μόνο που αυτή τη φορά έχει τον τίτλο «I Don’t Believe», και έχει έρθει στα μέτρα της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής που το μεταμορφώνει σε κανονικό ραδιοφωνικό hit. Όχι μόνο στα δικά μας ραδιόφωνα, αλλά και στις playlists του εξωτερικού!

Ακούστε το….

Η νέα ταυτότητα του τραγουδιού ανήκει στον Έλληνα μουσικό παραγωγό Zaq, ο οποίος πήρε το pop και λίγο cult) hit του ’80 και το μεταμόρφωσε σε ένα κομμάτι balearic disco πρώτης ποιότητας που σε κάνει να θες να το ακούς ξανά και ξανά.

Το «I Don’t Believe» κυκλοφορεί από τη δισκογραφική Isigude, σε κανονική και instrumental μορφή, ψηφιακά και σε βινύλιο 12”.

Θυμηθείτε και το παλιό κομμάτι….